supremo

I have a strange problem with the variations part.

During creation of a site (with 7 variations) a month ago I had an failure saying this:

"An error occurred during page variation creation. A page already exists at the target location: [path to location]."

I've come to learn that this happens if you edit default.aspx and publish it on the main variation before the SPTimerJob for the actual site variation copy has finished.

What happens is that the variations doesn't seem to be connected (if I stand on the main variation site and try to use the variation label menu, it can't "see" that the site is variated, no labels is showing), even though the site exist on the other variations. Is there any way to force a copy of the main variation to "reconnect" the variations

The thing is that under that actual site there are 28 other sites with variations that ARE connected as they should be, so I rther not delete the site...

Everytime I edit default.aspx on the site and republish it I get the sam error...frustrating!



Re: SharePoint - Setup, Upgrade, Administration and Operation Problems with variations

Roger L.

Did you ever get a solution to this problem I am having the exact same thing happen to me. Grrrr!


Thanks,

Roger.





Re: SharePoint - Setup, Upgrade, Administration and Operation Problems with variations

panjkov

I have same problems...





Re: SharePoint - Setup, Upgrade, Administration and Operation Problems with variations

supremo

Actually I did. If remove default.aspx on the other variation and repuplish it from the source variation, you will get the connection back. To do this, create a new 'dummy page' and set it as welcome page on the other variation, delete default.aspx. Then publish default.aspx on the source variation, wait for the variation copying to finish, then reset the welcome page to default.aspx again and remove the 'dummy page'. I made a feature that do this for me. If I have the time som day I might post it here...