rocketman

I've recently run into a problem with the debugger and have spent several hours trying to understand & resolve the problem, with no luck. The setup:

  • Visual Studio 2005 SP1
  • Windows XP SP2
  • .NET 2.0
  • ASP.NET application
  • Configuration in DEBUG mode

I've been working on this project for several months, but this problem started in the last couple of days. When I have an unsuccessful build / build errors, the error list no longer displays information in the file, line, column and project columns. I cannot jump to the location to fix the problem by double-clicking the line in the error list. This is driving me crazy.

I tried deleting the ASP.NET temp sub-folder related to this project, but that didn't fix the problem. I also tried creating a new solution with my web application and related assemblies, but that didn't help either. The detailed build output does not list any errors related to symbols.

I have other web projects which are not affected by this problem, so I don't think it's a problem with the VS installation.

Someone please help!

Thanks,

Mike



Re: Visual Studio Debugger Line numbers no longer displayed in error list

Anche

I also encountered the same problem but had no solution to it, can somebody help in this regard.

Thanks





Re: Visual Studio Debugger Line numbers no longer displayed in error list

rocketman

Hey Anche,

Did you have any luck with this I'm still trying to find a solution.

Thanks,

Mike





Re: Visual Studio Debugger Line numbers no longer displayed in error list

rocketman

Anche (and anyone else monitoring this thread), I've finally found the problem and the solution, with the help of the development team at Microsoft.

My web application had open and close parens in the path; this is what was fouling things up. It's a known bug (also, the pound symbol - "#"). Once I renamed my web directory without these characters, I was able to build as expected.

Thanks,

Mike