widd

Hi
i'm designing this website using dreamweaver 8, i used frameset method to devide the page into 3 frames
top frame which contains the flash navigation menu, left frame which contains ads , right/content frame which contains the content of the website. when the user click any of the links on the menu it should be opened in the content frame , it worked fine in IE6 , but when i upgraded to IE7 things changed every link now opens in a new page!
this is the flash code i'm using in each link
getURL("../services_en/services_en.html", "content");
content is the name of the frame that i wish all the links appear in.

i've tried the <base target="content"> included in the head tag of the menu page but that didnt work for me.
i belive the problem is from the browser since it's working fine in IE6 , what should i do any patch files should i download or there is any specific target i should add in flash


Re: Internet Explorer Web Development problem with IE7 - links suppose to open in the same page but it opens a new page in my website

Kun Cong - MSFT

A link to your page would be helpful for us to investigate.



Re: Internet Explorer Web Development problem with IE7 - links suppose to open in the same page but it opens a new page in my website

widd

i'm sorry but the website isnt online yet..

i need ur help please.. it's urgent





Re: Internet Explorer Web Development problem with IE7 - links suppose to open in the same page but it opens a new page in my website

Kun Cong - MSFT

Hmm, then could you share the .swf and a simple containing html page



Re: Internet Explorer Web Development problem with IE7 - links suppose to open in the same page but it opens a new page in my website

widd

Hi

here is some of the flash links codes:

about us link:

on(rollOver){
_root.aboutus.play();
}
on(rollOut){
_root.aboutus.gotoAndPlay(11);
}
on(release){
_root.moveLine(210);
getURL("../about_us_en/about_us_en.html", "content");

services:

on(rollOver){
_root.event.play();
}
on(rollOut){
_root.event.gotoAndPlay(11);
}
on(release){
_root.moveLine(302);
getURL("../services_en/services_en.html", "content");
}

clients:

on(rollOver){
_root.services.play();
}
on(rollOut){
_root.services.gotoAndPlay(11);
}
on(release){
_root.moveLine(410);
getURL("../clients_en/clients_en.html","content");
}

The relevant HTML pages:

about us HTML page:

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/html4/loose.dtd">
<html>
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1">
<title>about us</title>
<link href="../../bg_border.css" rel="stylesheet" type="text/css">
<link href="../text_eng.css" rel="stylesheet" type="text/css">
</head>

<body topmargin="0" rightmargin="0">
<table cellpadding="0" cellspacing="0" border="0">
<!--DWLayoutTable-->
<tr>
<td rowspan="2" width="191" height="231" valign="top">
<img src="../../images/transparent.gif" width="191" height="1" align="top" longdesc="images/transparent.gif"/>
<img src="../../images/about_us.jpg" alt="about us"/></td>
<td><img src="../images/buttons/aboutus_en_05.gif" alt="about us" width="191" height="46" longdesc="images/buttons/about_us_05.gif"></td>
</tr>

<tr>
<td align="center" valign="top" class="border"><iframe allowtransparency="100%" frameborder="0" src="text_about_us_en.html"></iframe> </td>
</tr>
</table>
</body>
</html>

this is the iframe content


<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1" />
<title>Untitled Document</title>
<link href="../text_eng.css" rel="stylesheet" type="text/css" />

</head>

<body>
<p>
We operate in all major cities with three offices </p>

</body>
</html>

Index page:

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Frameset//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-frameset.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="signs, advertising; charset=iso-8859-1" />
<title>S & A</title>
</head>

<frameset rows="200,*" cols="*" framespacing="0" frameborder="0" border="0">
<frame src="menu_en.html" name="menu" scrolling="No" noresize="noresize" id="menu" title="menu" />
<frameset cols="189,*" frameborder="no" border="0" framespacing="0">
<frame src="adds_en.html" name="leftFrame" scrolling="No" noresize="noresize" id="leftFrame" title="leftFrame" />
<frame src="content_en.html" name="content" id="content" target="content"/>
</frameset>
</frameset>
<noframes>

</noframes></html>

menu page:

<html>
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1">
<title>menu</title>
<style type="text/css">
<!--
body {
background-color: #ffcc00;
background-image:url(../../images/top_problem11.jpg);
background-repeat: no-repeat;
}
-->
</style>
<!--<base target="content">-->

</head>

<body leftmargin="0" topmargin="0" rightmargin="0">

<table width="800" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" >
<!--DWLayoutTable-->
<tr>
<td width="800" height="200" valign="top">
<object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=7,0,19,0" width="800" height="200">
<param name="movie" value="../main_en_1.swf">
<param name="quality" value="high">
<embed src="../main_en_1.swf" quality="high" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash" width="800" height="200"></embed>
</object></td>
</tr>
</table>
</body>
</html>

Note:

I viewed my site in another PC has IE7 and it worked without any problems!! so the problem isnt in my code.. i think!!

i changed the internet options/advanced setting to be exactly the same as that PC but it didnt work either.. what can i do





Re: Internet Explorer Web Development problem with IE7 - links suppose to open in the same page but it opens a new page in my website

widd

i need ur help plz