Haripriya

Hi

When i tried to create physical ports in the biztalk explorer, While configuring Receive Location properties. got an error

saying Check SSO configured and running. Can any one help me out Plz

thankQ


Re: BizTalk R2 General Check SSO Configured and running error

micvos

Check to see if the service is really running with the management console. The service is called Enterprise Single Sign-On Service.






Re: BizTalk R2 General Check SSO Configured and running error

Haripriya

Thanks for the earlier response.

Could you please Expaline me in detail, Where can i check






Re: BizTalk R2 General Check SSO Configured and running error

Kent Weare

Click on Start Button ->Control Panel -> Administrative Tools -> Services and then look for a Service called "Enterprise Single Sign On". Try to start it...if it fails look in your event viewer for any errors. If you use BizTalk regularly you should set the "Startup Type" = Automatic so that this service will always run.




Re: BizTalk R2 General Check SSO Configured and running error

ibrahim durmus - MSFT

Or as a second way:

Open a command prompt and write the following query:

sc query entsso

You can see the the state of the service. It should say RUNNING if the service is on.

- Thanks






Re: BizTalk R2 General Check SSO Configured and running error

Haripriya

Hi

I could not see that service over there, What should i do now

Plz Relpy soon, as i am unable to configure physical ports in the biztalk explorer

Regards




Re: BizTalk R2 General Check SSO Configured and running error

micvos

If the service isn't there, than it is not configured. Go through the BizTalk configuration manual. Explain it all here would take to long.






Re: BizTalk R2 General Check SSO Configured and running error

ibrahim durmus - Microsoft Corp

There is an SDK documentation that tells how to configure it step-by-step.

Here it should help you. - Configuring Enterprise SSO Using the Configuration Manager

http://msdn2.microsoft.com/en-US/library/aa561969.aspx

Let me know if you have any issues