vdhant


Hi guys

I seem to be having a bit of trouble deploying my reports from my Reporting Services Project in Visual Studio to my Sharpoint server.

Both the reporting server and sharepoint are installed on the same server.

The settings within my reporting server are as follows (where report is the site name):

TrargetDataSourceFolder - https://server/Report/Shared Documents/DataSources

TrargetReportFolder - https://server/Report/Shared Documents

TrargetServerURL - https://server/Report

I have not yet changed over all my reports to use fully qualified urls yet. As we have multiple domains in which the reports need to go through before they hit the production server and i haven't yet decided how i am going to handle the issues of the reports requiring fully qualified addresses (if someone has a way i would love to know).

I was getting the following error when i tried to deploy the projects but i delete all extensions from the blocked file types and that error went away. I can only guess that there was a file type it didn't like.

Error - "The file you are attempting to save or retrieve has been blocked from this Web site by the server administrators."

When i deleted all the file extensions i now get the following error.

Error - "File Not Found."

Just wondering if anyone has had any success with visual studio and sharepoint deployment or run into this problem.

Thanks

Anthony




Re: Deploying Report via Visual Studio to Sharepoint - error

vdhant


Anyone got any ideas on this






Re: Deploying Report via Visual Studio to Sharepoint - error

BlackStallion

Have you seen this

Deploying Reports, Models, and Shared Data Sources to a SharePoint Site

http://technet.microsoft.com/en-us/library/bb326288.aspx







Re: Deploying Report via Visual Studio to Sharepoint - error

vdhant

Thanks for the reply

Yes i have taken a look at this and i believe that i have done everything that they want except to wire up all the absolute paths. The reason being that it will be a large job to do this completely. Thus i might create a new project and try uploading a single report and see where it get me and if i still get the error.

Thanks

Anthony





Re: Deploying Report via Visual Studio to Sharepoint - error

vdhant

Hi guys

I just thought that i would let you know what the problem was. Basically i am developing against our dev server that has reporting services and SharePoint installed on it. This box has SP2 installed on it. On my dev box i have only the Business Intelligences tools installed out of the projects available from SQL Server 2005. These tools didn't have the SP2 update applied. I knew that the database required the update, i guess i overlooked that the tools did as well.

Thanks for the help

Anthony





Re: Deploying Report via Visual Studio to Sharepoint - error

Illvminati

INCREDIBLY good catch... I experienced a variety of issues with this config: deployment was the last hurdle...





Re: Deploying Report via Visual Studio to Sharepoint - error

vdhant

Glad i could help... it drove me insane for ages.