bkogan

When I build ARMV4I device emulator debug version. [ Well, emulator is for debugging anyway]

I've got build error at the last sysgen phase just before creating the image.

................ 

BUILD: [00:0000002497:PROGC ] 1 Warnings, 0 Errors

BUILD: [00:0000002498:PROGC ] GetSystemTimes (seconds): Idle: 14 Kernel: 38 User: 62

BUILD: [00:0000002499:PROGC ] Elapsed time (seconds): 101

Build for Windows CE (Release 601) (Built on Aug 17 2006 15:18:52)

File names: Build.log Build.wrn Build.err Build.dat

Sysgening platform C:\agek\WINCE600\platform\DeviceEmulator

The system cannot find the path specified.

\agek\WINCE600\build.err

BLDDEMO: There were errors building OSDesignACN

OSDesignACN - 1 error(s), 5 warning(s)

========== Build: 0 succeeded or up-to-date, 1 failed, 0 skipped ==========

"

I am using template based OSDesign  project using minimal

memory template and added some basic functionality from component catalog.

 

bkogan



Re: Device Emulator General windows ce 6.0 ARMV4I DeviceEmulator build problem

Mohit Gogia

Can you please share contents of build.err and few last lines of build.log

-Thanks,

Mohit





Re: Device Emulator General windows ce 6.0 ARMV4I DeviceEmulator build problem

bkogan

Mohit,

Here it is the build.log:

...........................

BUILD: [01:0000002433:INFO ] Writing c:\agek\WINCE600\platform\DeviceEmulator\target\ARMV4I\debug\EBOOT.bin

BUILD: [01:0000002434:INFO ] Table of contents 8003ac7c 00000020 ( 32)

BUILD: [01:0000002435:INFO ] Writing ROM signature and TOC pointer at 80021040

BUILD: [01:0000002436:INFO ] Kernel data copy section 8003ac9c 00000010 ( 16)

BUILD: [01:0000002437:INFO ] ROM Header 8003ac28 00000054 ( 84)

BUILD: [01:0000002438:INFO ] First DLL Address: 4001c001

BUILD: [01:0000002439:INFO ] Last DLL Address: 4001c001

BUILD: [01:0000002440:INFO ] Physical Start Address: 80021000

BUILD: [01:0000002441:INFO ] Physical End Address: 8003bb8c

BUILD: [01:0000002442:INFO ] Start RAM: 80065000

BUILD: [01:0000002443:INFO ] Start of free RAM: 8006a000

BUILD: [01:0000002444:INFO ] End of RAM: 8006b000

BUILD: [01:0000002445:INFO ] Number of Modules: 1

BUILD: [01:0000002446:INFO ] Number of Copy Sections: 1

BUILD: [01:0000002447:INFO ] Copy Section Offset: 8003ac9c

BUILD: [01:0000002448:INFO ] FileSys 4K Chunks/Mbyte: 128 <2Mbyte 128 2-4Mbyte 0 4-6Mbyte 0 >6Mbyte

BUILD: [01:0000002449:INFO ] CPU Type: 01c2h

BUILD: [01:0000002450:INFO ] Miscellaneous Flags: 0002h

BUILD: [01:0000002451:INFO ] Total ROM size: 0001ab8c ( 109452)

BUILD: [01:0000002452:INFO ] Starting ip: 80022000

BUILD: [01:0000002453:INFO ] Raw files size: 00000000

BUILD: [01:0000002454:INFO ] Compressed files size: 00000000

BUILD: [01:0000002455:INFO ] Compacting bin file...

BUILD: [01:0000002456:INFO ] Writing sre file...

BUILD: [01:0000002457:INFO ] Writing rom file...

BUILD: [01:0000002458:INFO ] Start b2000000 Len 00000004

BUILD: [01:0000002459:INFO ] Start b2000040 Len 00000008

BUILD: [01:0000002460:INFO ] Start b2000048 Len 00000004

BUILD: [01:0000002461:INFO ] Start b2001000 Len 00018c28

BUILD: [01:0000002462:INFO ] Start b2019c28 Len 00000054

BUILD: [01:0000002463:INFO ] Start b2019c7c Len 00000030

BUILD: [01:0000002464:INFO ] Start b201a000 Len 00000b8c

BUILD: [01:0000002465:INFO ] Creating rom file c:\agek\WINCE600\platform\DeviceEmulator\target\ARMV4I\debug\EBOOT.nb0

BUILD: [01:0000002466:INFO ] Done!

BUILD: [00:0000002467:PROGC ] Saving C:\agek\WINCE600\PLATFORM\DEVICEEMULATOR\Build.dat.

BUILD: [00:0000002468:INFO ] Done.

BUILD: [00:0000002469:PROGC ] Done.

BUILD: [00:0000002470:PROGC ] Files Warnings Errors

BUILD: [00:0000002471:PROGC ] Midl 0 0 0

BUILD: [00:0000002472:PROGC ] Message 0 0 0

BUILD: [00:0000002473:PROGC ] Precomp Header 1 0 0

BUILD: [00:0000002474:PROGC ] Resource 0 0 0

BUILD: [00:0000002475:PROGC ] MASM 0 0 0

BUILD: [00:0000002476:PROGC ] SHASM 0 0 0

BUILD: [00:0000002477:PROGC ] ARMASM 6 0 0

BUILD: [00:0000002478:PROGC ] MIPSASM 0 0 0

BUILD: [00:0000002479:PROGC ] C++ 33 0 0

BUILD: [00:0000002480:PROGC ] C 44 1 0

BUILD: [00:0000002481:PROGC ] Static Libraries 13 0 0

BUILD: [00:0000002482:PROGC ] Exe's 2 0 0

BUILD: [00:0000002483:PROGC ] Dll's 40 0 0

BUILD: [00:0000002484:PROGC ] Preprocess deffile 2 0 0

BUILD: [00:0000002485:PROGC ] Resx 0 0 0

BUILD: [00:0000002486:PROGC ] CSharp Compile 0 0 0

BUILD: [00:0000002487:PROGC ] Other 0 0 0

BUILD: [00:0000002488:PROGC ]

BUILD: [00:0000002489:PROGC ] Total 141 1 0

BUILD: [00:0000002490:PROGC ]

BUILD: [00:0000002491:PROGC ] 1 Warnings, 0 Errors

BUILD: [00:0000002492:PROGC ] GetSystemTimes (seconds): Idle: 14 Kernel: 40 User: 55

BUILD: [00:0000002493:PROGC ] Elapsed time (seconds): 95

Microsoft (R) Program Maintenance Utility Version CE-6.00.1893.0

Copyright (C) Microsoft Corporation. All rights reserved.

Windows CE Version (Release) (Built on Jun 30 2006 16:52:46)

The file build.err length is 0 KB, nothing there.

In my previous post it was output from the VS.

Regards,

bkogan





Re: Device Emulator General windows ce 6.0 ARMV4I DeviceEmulator build problem

Mohit Gogia

Did you cloned the Device Emulator BSP. If yes, then may be you are hitting into this http://blogs.msdn.com/mohitgog/archive/2007/01/08/build-error-with-device-emulator-bsp-and-windows-ce6-0.aspx.

-Thanks,

Mohit





Re: Device Emulator General windows ce 6.0 ARMV4I DeviceEmulator build problem

Mohit Gogia

Does the above blog fixes your problem



Re: Device Emulator General windows ce 6.0 ARMV4I DeviceEmulator build problem

bkogan

Thanks a lot for help.

I found the problem it was in the my solution settings.

I had 1 project in my solution so when I added another one

with emulator it picked up previous path.

Regards,

bkogan